Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πλούσιες γευστικές προτάσεις με επίκεντρο το σουβλάκι και τα burgers. Άνθρωποι με μεράκι και όρεξη εργάζονται καθημερινά για να εξυπηρετήσουν τις παραγγελίες σας και να σας προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στην καθημερινότητα σας.
Το προσωπικό μας είναι οι πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια και για αυτό το λόγο φροντίζουμε για τη συνεχή εξέλιξη τους, παρέχοντας την κατάλληλη εκπαίδευση, καθώς και κίνητρα για υψηλές επιδόσεις σε κάθε δραστηριότητα.
Εστιάζουμε την προσοχή μας στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων σας και βασίζουμε το μοντέλο λειτουργία μας στο τετράπτυχο Ποιότητα Εξυπηρέτηση Καθαριότητα και Φιλοξενία.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Είμαστε αφοσιωμένοι στο να εξελίσσουμε συνέχεια τη διαδικασία παρασκευής γευμάτων υψηλής ποιότητας πάντα τηρώντας τις βασικές αρχές ασφάλειας τροφίμων. Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους προμηθευτές, οι οποίοι μας προμηθεύουν καθημερινά βάσει προδιαγραφών με τις πρώτες ύλες για την παρασκευή των γευμάτων σας. Εφαρμόζουμε ποιοτικούς ελέγχους στα προσφερόμενα προϊόντα για να διασφαλίσουμε όλα τα προδιαγραφόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

burger-grc-Steak-House-Λουτράκι
προσωπικό-καταστηματος-grc-Steak-House-Λουτράκι

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Κύριος στόχος μας είναι η σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση των παραγγελιών σας και είναι αυτό που μας έχει χαρακτηρίσει στην αγορά του food delivery. Αναζητούμε το συνεχώς αυξανόμενο επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών μας και επενδύουμε συνεχώς στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης του προσωπικού μας, έχοντας δημιουργήσει σειρά διαδικασιών που μας δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίζουμε σε πιο στάδιο βρίσκεται η παραγγελία σας, έτσι ώστε να βελτιστοποιήσουμε την εξυπηρέτηση σας. Έχουμε δημιουργήσει τηλεφωνικό κέντρο όπου όλοι εσείς μπορείτε να καλέσετε για να δώσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, να ρωτήσετε για την εξέλιξη της παραγγελίας ακόμα και να αναφέρετε κάποιο σχόλιο υπόδειξη η αστοχία σε αυτήν. Το 2022 δημιουργήσαμε το δικό μας App με 15% έκπτωση στην πρώτη online παραγγελία και σύστημα επιβράβευσης πόντων για κάθε παραγγελία.Μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές μας εδώ:

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Ο βασικός παράγοντας επιτυχίας των καταστημάτων εστίασης είναι η διατήρηση υψηλών επιπέδων υγιεινής των καταστημάτων αλλά και των εργαζομένων σε αυτά. Γι' αυτό όταν λήγει το ωράριο εξυπηρέτησης των πελατών τα φώτα των καταστημάτων μας παραμένουν ανοιχτά, διότι τα συνεργεία καθαρισμού αναλαμβάνουν δράση καθαρίζοντας και απολυμαίνοντας από άκρη σε άκρη όλους τους χώρους παραγωγής και φιλοξενίας! Σε συνέχεια αυτής της καθημερινής προσπάθειας προβαίνουμε σε περαιτέρω διαδικασίες και ενέργειες για να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο υγιεινής των καταστημάτων μας. Η εκπαίδευση του προσωπικού μας σε θέματα προσωπικής υγιεινής είναι συνεχόμενη και φυσικά όλοι εργαζόμενοί μας είναι κάτοχοι πιστοποιητικών υγείας για εργασία σε χώρους εστίασης.

προσωπικό-καταστηματος-grc-Steak-House-Λουτράκι
προσωπικό-καταστηματος-grc-Steak-House-Λουτράκι

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Η φιλοξενία είναι γνώρισμα της ελληνικής κουλτούρας. Η φιλική διάθεση, τα χαμογελαστά πρόσωπα, η προθυμία των εργαζομένων μας, συνθέτουν ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον στα καταστήματά μας. Όλοι οι πελάτες μας μπορούν να επισκεφτούν τα καταστήματά μας, είτε για να πάρουν τις παραγγελίες τους take away, είτε για να απολαύσουν ένα γρήγορο γεύμα όπου μπορούν κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα με οικογένεια, φίλους ή παρέα με το κατοικίδιό σας απολαμβάνοντας τις λιχουδιές μας.